Mystique Nails

IMG_2323

Nagelstudio

In onze nagelstudio bij Mystique Nails & Beauty geven wij BIAB/Smoothbase manicure behandelingen en plaatsen wij kunstnagels. Ook kunt u in onze nagelsalon terecht voor het herstellen van uw natuurlijke nagels door middel van een IBX-kuur.

IMG_2292

BIAB/Smoothbase manicure

Bij een BIAB/Smooth Base manicure behandelen wij de natuurlijke nagel met een flexibele gel om deze te verstevigen. Daardoor kan de nagel moeiteloos meebewegen met de natuurlijke nagel zonder dat er barsten of breuken ontstaan. De gel werkt tevens ook in op de nagelplaat, zodat deze steeds meer verzadigd raakt waardoor de nagels sterker worden.

 

Kunstnagels

Bij kunstnagels kunt u kiezen uit gel of acrylgel. Gel is een stroperige substantie die je kunt modelleren met een gelpenseel. Het product wordt uitgehard onder een UV- of ledlamp. Poly-/Acrylgel nagels zijn een nieuw, revolutionair product. Het is een kruising tussen gel en acryl. Het heeft de voordelen van beide, de flexibiliteit van gel en de hardheid van acryl. Poly-/Acrylgel is een vaste substantie die je met liquid moet modelleren en moet uitharden onder een UV- of Ledlamp. Uw nagels kunnen ook verlengd worden met sjablonen. Acrylgel heeft diverse voordelen; - makkelijk aan te brengen - duurzamer - felxibeler - licht van gewicht - geen geknoei / nare luchtjes / heat spikes.

IMG_0235
IMG_6118

IBX

IBX is een revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken.
IBX kan onder alle afweekbare gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen. IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen!
IBX is enig in zijn soort! Dit doordringende en versterkende  systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. IBX wordt uitgehard met LED of UV licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen aan elkaar verbindt.
Het resultaat is een steviger en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen, maar ook beschermd is tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van gel.'

0001

Maak nu een afspraak in onze salon!

Neem een moment voor uzelf, van pure verwenning. Geniet van een ontspannende gezichtsbehandeling, een prachtige set nagels, definitieve ontharing & de mooiste visagie.