Contact

Het contactformulier vindt u onderaan deze pagina

IMG_2364

Informatie 

Openingstijden:

09:30 – 19:00 uur

woensdag & zondag
gesloten

Afspraken enkel telefonisch

KVK: 64604683

Contact:

Landsteinerstraat 26
6164 XH Geleen

info@mystiquenailsbeauty.nl

+31 (0)6 51 63 56 90

Schoonheidssalon

Schoonheidssalon

Een huidverbeteringsinstituut waar wij iedereen welkom heten en voorzien van het juiste advies. U kunt bij onze schoonheidssalon terecht voor diverse behandelingen die geschikt zijn voor zowel dames als heren.

Nagelstudio

Nagelstudio

In onze nagelstudio geven wij BIAB/Smoothbase manicure behandelingen en plaatsen wij kunstnagels. Ook kunt u in onze nagelsalon terecht voor het herstellen van uw natuurlijke nagels door middel van een IBX-kuur.

Ontharing

Ontharing

SHR technologie heeft een unieke warmte/energie afgifte methode die effectief de haarfollikel beschadigt en teruggroei tegengaat. De behandeling wordt glijdend uitgevoerd. Het weefsel wordt behandeld met een lagere warmte uitstoot maar met een veel hogere frequentie. 100% veilig en pijnloos.

Visagie

Visagie

Oogverblindende visagie voor elke gelegenheid. Wij verzorgen voor u prachtige dag of avond- make-up, bruidsvisagie en verven wimpers & wenkbrauwen.

Pedicure

Pedicure

Vanaf mei 2024 kunt u ook bij ons terecht voor basis pedicure behandeling. In onze pedicure salon kunt u genieten van een voetenbad, nagels knippen, nagelriemen verzorgen, eelt & likdoorns verwijderen en afsluitend een voetenmassage.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Contactformulier