Mystique Beauty

classics_care

Schoonheidssalon

Huidverbeteringsinstituut - Expert Instituut

In onze schoonheidssalon bij Mystique Nails & Beauty bieden wij behandelingen aan op het gebied van huidverbetering en huidverjonging.
Ook voor specifieke huidproblemen kunt u bij ons terecht, denk hierbij aan pigmentvlekken, acné, rosacea etc.
Wij werken met het Spaanse merk Germaine de Capuccini. Dit merk behoort tot de top 5 van internationale cosmeticamerken.

IMG_2364-2

Behandelingen

Classic options

Hydratatie - Zuiverend - Anti-Age - Royal Jelly

Deze behandelingen zijn bedoeld om uw huid voor te bereiden op huidverbetering en duren 60 minuten. Vervolgens kunt u afwisselen met seizoensbehandelingen om uw huid een extra oppepper te geven. Wilt u echter specifieke huidproblemen aanpakken dan start u één behandeling van de classic options waarna u vervolgens overstapt op de expert behandelingen.

Expert behandelingen

Excel Therapy O2  -  Timexpert Hydraluronic  -  Timexpert Rides  -  Timexpert Radiance C+      

Bij deze behandelingen gaan we specifieke huidproblemen aanpassen zoals huidverslapping, huidveroudering, hyperpigmentatie, rosacea, vale(rokers)huid, etc.
Om uw huid voor te bereiden begint u steeds met één classic options die geschikt is voor uw huidtype. Vervolgens starten we met de expert behandelingen.

IMG_6114

Timexpert Rides

Deze behandeling is erop gericht om de expressielijnen en diepe rimpels van binnenuit te bestrijden. Resultaten zijn reeds vanaf de 1e behandeling zichtbaar.

Timexpert Radiance C+

De eerste professionele anti-age behandeling ter bestrijding van de negatieve effecten van huidglycatie die een vroegtijdige huidveroudering in gang zetten. Geschikt voor huidtypen met een gebrek aan vitaliteit en helderheid, huiden die vaal, dof, mat en/of vermoeid zijn.

IMG_5841

Excel Therapy O2

Deze behandeling is erop gericht om de huid te beschermen tegen milieuvervuiling en vroegtijdige veroudering.

Timexpert Hydraluronic

Deze behandeling heeft als doel de huid de hele dag te beschermen tegen dehydratatie en te versterken tegen de tekenen van voortijdige veroudering.

IMG_6117
IMG_4162
0001

Maak nu een afspraak in onze salon!

Neem een moment voor uzelf, van pure verwenning. Geniet van een ontspannende gezichtsbehandeling, een prachtige set nagels, definitieve ontharing & de mooiste visagie.