classics_care

Schoonheidssalon

Huidverbeteringsinstituut - Expert Instituut

In onze schoonheidssalon bij Mystique Nails & Beauty bieden wij behandelingen aan op het gebied van huidverbetering en huidverjonging.
Ook voor specifieke huidproblemen kunt u bij ons terecht, denk hierbij aan pigmentvlekken, acné, rosacea etc.
Wij werken met het Spaanse merk Germaine de Capuccini. Dit merk behoort tot de top 5 van internationale cosmeticamerken.

IMG_2364-2

Behandelingen

Classic options

Hydratatie - zuiverend - anti-age - sensitive

Deze behandelingen zijn bedoeld om uw huid voor te bereiden op huidverbetering en duren 60 minuten. Vervolgens kunt u afwisselen met seizoensbehandelingen om uw huid een extra oppepper te geven. Wilt u echter specifieke huidproblemen aanpakken dan start u één behandeling van de classic options waarna u vervolgens overstapt op de expert behandelingen.

 

€69,-

Collageen Masker +€10,- bij de Hydraterende behandeling.
Mineral Mousse Masker +€10,- bij Anti-Age behandeling

Expert behandelingen

Hydracare -  Vitamine C+ (A.G.E.) - Expert Excel Therapy O2 - Expert White - Time Expert SRNS - Time Expert Rides - Time Expert Lift(in) - Expert for men

Bij deze behandelingen gaan we specifieke huidproblemen aanpassen zoals huidverslapping, huidveroudering, hyperpigmentatie, rosacea, vale(rokers)huid, etc.
Om uw huid voor te bereiden begint u steeds met één classic options die geschikt is voor uw huidtype. Vervolgens starten we met de expert behandelingen.

Hydracare €79,-

Deze behandeling heeft als doel de huid de hele dag te beschermen tegen dehydratatie en te versterken tegen de tekenen van voortijdige veroudering.

IMG_6114

Expert Excel Therapy O2 €85,-

Deze behandeling is erop gericht om de huid te beschermen tegen milieuvervuiling en vroegtijdige veroudering.

Time Expert SRNS €89,-

Deze behandeling biedt intens herstel en regeneratie voor de rijpere huid & geeft een algemene huidverjonging.

Time Expert Lift(in) €109,-

Deze behandeling is erop gericht om de huid terug op te spannen en de vorm van de gelaatscontouren te herstellen dankzij de innovatieve V-matrix. De lifting wordt van binnenuit gegenereerd waarbij een chirurgische loting nagebootst wordt vanuit de Drie Vectoren van de Verjonging.

IMG_5841

Radiance C+ €99,-

De eerste professionele anti-age behandeling ter bestrijding van de negatieve effecten van huidglycatie die een vroegtijdige huidveroudering in gang zetten. Geschikt voor huidtypen met een gebrek aan vitaliteit en helderheid, huiden die vaal, dof, mat en/of vermoeid zijn.

Time Expert White €85,-

Deze behandeling is erop gericht om een doffe huid of een hypergepigmenteerde huid te behandelen.

Time Expert Rides €99,-

Deze behandeling is erop gericht om de expressielijnen en diepe rimpels van binnenuit te bestrijden. Resultaten zijn reeds vanaf de 1e behandeling zichtbaar.

IMG_6117

Expert for men €75,-

Deze behandeling is een specifieke verzorging aangepast aan de behoefte van de mannenhuid. Geeft de huid energie en vitaliteit. Tegelijkertijd worden afvalstoffen verwijderd en wordt de afweer versterkt tegen vervuiling en stress.

Kuur behandelingClinical Peel AOX SYSTEM €299,-

Antioxiderend peeling systeem, wordt aanbevolen in kuurverband 1 sessie per week gedurende 4 weken.

De aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt gehydrateerd en vernieuwd om zo het verouderingsproces af te remmen. Het resultaat is een spectaculaire verbetering van rimpels, slappe huid, vlekken en een niet-uniforme teint. De huid wordt gerevitaliseerd en vernieuwd, ze ziet er jonger, zachter en stralender uit.

Deze behandeling kan gedurende het hele jaar ondergaan worden, geen bijwerkingen die je verwacht bij traditionele peelings. Dus geen jeukerig, branderig of verbrandt gevoel. Geschikt voor alle huidtypen.

Bij directe betaling krijg je er Gratis de UV + FR Block SPF50 twv €59,- bij.

IMG_4162
0001

Maak nu een afspraak in onze salon!

Neem een moment voor uzelf, van pure verwenning. Geniet van een ontspannende gezichtsbehandeling, een prachtige set nagels, definitieve ontharing & de mooiste visagie.